Nastavitve piškotkov
sep 20, 2013

NOVICE

24 urni dobrodelni vzpon na Trikotno jaso

Trajanje od petka, 20.9.2013 ob 17h do sobote, 21.9.2013 ob 17.00. Najboljši udeleženci prejmejo nagrade. Organiziran bo bogat srečelov. Nagrade so električno kolo, križarjenje in še mnogo drugih lepih nagrad. Vstopnina je 10€. Opravili boste lahko neomejeno vzponov, prejeli pa...

Beri naprej
mar 26, 2013

NOVICE

Dobrodelni koncert dne 7. junija 2013 ob 20.30 uri

   

Beri naprej
jun 9, 2012

NOVICE

III. tradicionalni badminton turnir z družabnim srečanjem

Pripravili bomo tudi kotiček za najmlajše in Beauty kotiček. Poskrbljeno bo za pijačo in jedačo, druženje pa bomo zaključili z rotarijskim srečelovom. Prijavnina na skupno druženje je 10€ po osebi in 30€ za družine. V primeru udeležbe samo na turnir pa je...

Beri naprej
jun 17, 2011

NOVICE

Čarter distrikta 1912-Ljubljana

17.6.2011 je v Cankarjevem domu potekala slovesnost ob ustanovitvi samostojnega Rotary distrikta 1912 za področje Slovenije. Štiriinštirideset slovenskih Rotary klubov, v katere je vključenih okoli 1100 posameznikov, smo se  tako odcepili od avstrijskih, hrvaških in bosanskih...

Beri naprej
dec 3, 2010

NOVICE

Dobrodelni kulinarični večer Rotaract 3.12.2012

Udeležili smo se dobrodelnega kulinaričnega večera, ki ga je tradicionalno priredil Rotaract klub Maribor. Ob prijetnem vzdušju in kulinaričnih dobrotah, je bilo v dobrodelne namene zbranih 4.000,00 € sredstev, ki bodo donirana zavodu VDC Polž iz Maribor.

Beri naprej
 

PREDSTAVITEV

Radi bi Vam povedali, KDO SMO

Brez nas bi bil svet drugačen. Na njem bi bilo manj prijateljstva. Brez naše dobrote bi bil manj prijazen in brez naših del bil bil siromašnejši.

Nismo domišljavi, dragi prijatelji. Vemo da je treba veliko truda, da se odvadijo slabosti, veliko dejanj, da se prepriča, da dobrota ni v besedah. Razvade so udobnejše od dobrih del, ne moreš biti bogat, dokler ne vidiš revščine dokler nisi sposoben jokati ob prijateljevi žalosti in se smejati z njim, ko je srečen.

Nismo popolni. Nočemo zapirati vrat napakam, ker bi se potem premalo naučili, in tudi do resnice se ne bi dokopali.

 

Radi bi Vam še povedali, OD KOD SMO

Poznamo naše pomladi. Zbudijo se, ko iz korenin požene novo rastje in drevesa ozelenijo. Tu ob Dravi pod Pohorjem se iz vsake noči izvijajo naša jutra. Vemo, da je vsak dan nova priložnost. Za pogled nazaj, za stare vezi in prijateljstva in priložnosti za nove poti in ljudi.

 

In nazadnje bi Vam radi povedali, KAM GREMO

Nočemo biti ujeti v telo enega kluba, hočemo biti žarek, ki sije ven in čez. Potrudili se bomo, da pomlad ne bo nikoli zamujala, ker bi mi pozabili na lepo, na tisto česar ne moremo kupiti ali prodati. Nimamo kril in ne znamo leteti, lahko pa Vam ponudimo prijateljstvo.

 

Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator
Zlati donator Zlati donator Zlati donator Zlati donator Zlati donator Zlati donator
Bronasti donator Bronasti donator Bronasti donator Bronasti donator Bronasti donator Bronasti donator