Nastavitve piškotkov
sep 20, 2013

NOVICE

24 urni dobrodelni vzpon na Trikotno jaso

Trajanje od petka, 20.9.2013 ob 17h do sobote, 21.9.2013 ob 17.00. Najboljši udeleženci prejmejo nagrade. Organiziran bo bogat srečelov. Nagrade so električno kolo, križarjenje in še mnogo drugih lepih nagrad. Vstopnina je 10€. Opravili boste lahko neomejeno vzponov, prejeli pa...

Beri naprej
mar 26, 2013

NOVICE

Dobrodelni koncert dne 7. junija 2013 ob 20.30 uri

   

Beri naprej
jun 9, 2012

NOVICE

III. tradicionalni badminton turnir z družabnim srečanjem

Pripravili bomo tudi kotiček za najmlajše in Beauty kotiček. Poskrbljeno bo za pijačo in jedačo, druženje pa bomo zaključili z rotarijskim srečelovom. Prijavnina na skupno druženje je 10€ po osebi in 30€ za družine. V primeru udeležbe samo na turnir pa je...

Beri naprej
jun 17, 2011

NOVICE

Čarter distrikta 1912-Ljubljana

17.6.2011 je v Cankarjevem domu potekala slovesnost ob ustanovitvi samostojnega Rotary distrikta 1912 za področje Slovenije. Štiriinštirideset slovenskih Rotary klubov, v katere je vključenih okoli 1100 posameznikov, smo se  tako odcepili od avstrijskih, hrvaških in bosanskih...

Beri naprej
dec 3, 2010

NOVICE

Dobrodelni kulinarični večer Rotaract 3.12.2012

Udeležili smo se dobrodelnega kulinaričnega večera, ki ga je tradicionalno priredil Rotaract klub Maribor. Ob prijetnem vzdušju in kulinaričnih dobrotah, je bilo v dobrodelne namene zbranih 4.000,00 € sredstev, ki bodo donirana zavodu VDC Polž iz Maribor.

Beri naprej
 

POSLANSTVO

Poslanstvo Rotary-a je "vzpodbujati in krepiti ideale nudenja pomoči ". Rotarijci jih krepijo z razvojem poznanstev kot priložnosti za dobrodelne aktivnosti, tako z vidika visokih etičnih meril v poslovnem in v poklicnem okolju in po drugi strani v svojem osebnem življenju.

Cilj Rotary organizacije je pomagati v vsakdanjem življenju, čemur se Rotarijci skušajo pribljižati na naslednje načine:

1. Gojijo prijateljstvo, ki krepi medsebojno pomoč.

2. Sprejemajo visoka etična načela v zasebnem in poklicnem življenju ter cenijo vsako dejavnost, ki je širši skupnosti v korist.

3. Vzpodbujajo vsa odgovorna prizadevanja zasebnega, poklicnega in javnega značaja vseh ostalih članov Rotary klubov.

4. Z gojenjem dobre volje, zavzemanjem za sporazumevanje in mir med narodi, so Rotarijci skupnost poklicno dejavnih oseb, ki jih združujejo ideali pomagati drugim.

Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator
Zlati donator Zlati donator Zlati donator Zlati donator Zlati donator Zlati donator
Bronasti donator Bronasti donator Bronasti donator Bronasti donator Bronasti donator Bronasti donator