Nastavitve piškotkov
sep 20, 2013

NOVICE

24 urni dobrodelni vzpon na Trikotno jaso

Trajanje od petka, 20.9.2013 ob 17h do sobote, 21.9.2013 ob 17.00. Najboljši udeleženci prejmejo nagrade. Organiziran bo bogat srečelov. Nagrade so električno kolo, križarjenje in še mnogo drugih lepih nagrad. Vstopnina je 10€. Opravili boste lahko neomejeno vzponov, prejeli pa...

Beri naprej
mar 26, 2013

NOVICE

Dobrodelni koncert dne 7. junija 2013 ob 20.30 uri

   

Beri naprej
jun 9, 2012

NOVICE

III. tradicionalni badminton turnir z družabnim srečanjem

Pripravili bomo tudi kotiček za najmlajše in Beauty kotiček. Poskrbljeno bo za pijačo in jedačo, druženje pa bomo zaključili z rotarijskim srečelovom. Prijavnina na skupno druženje je 10€ po osebi in 30€ za družine. V primeru udeležbe samo na turnir pa je...

Beri naprej
jun 17, 2011

NOVICE

Čarter distrikta 1912-Ljubljana

17.6.2011 je v Cankarjevem domu potekala slovesnost ob ustanovitvi samostojnega Rotary distrikta 1912 za področje Slovenije. Štiriinštirideset slovenskih Rotary klubov, v katere je vključenih okoli 1100 posameznikov, smo se  tako odcepili od avstrijskih, hrvaških in bosanskih...

Beri naprej
dec 3, 2010

NOVICE

Dobrodelni kulinarični večer Rotaract 3.12.2012

Udeležili smo se dobrodelnega kulinaričnega večera, ki ga je tradicionalno priredil Rotaract klub Maribor. Ob prijetnem vzdušju in kulinaričnih dobrotah, je bilo v dobrodelne namene zbranih 4.000,00 € sredstev, ki bodo donirana zavodu VDC Polž iz Maribor.

Beri naprej
 

DOGODKI

Prijavnica
*Na dogodek :

*Prijaviti se želim kot:

Z menoj pridejo še (vnesite št. oseb)*Obvezna polja

   
Dodatne informacije:
Rotary Club Maribor Grad
Hotel Habakuk (Diplomatski klub)
Pohorska cesta 59
2000 Maribor
info@rotarymariborgrad.si
www.rotarymb-grad.si

Rotary Club Maribor Grad se zavezuje, da bo vaše podatke skrbno hranil in uporabljal samo za lastne potrebe ter jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretjim osebam.

Registrirani uporabnik lahko kadarkoli zahteva, da Rotary Club Maribor Grad trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Rotary Club Maribor Grad je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestiti registriranega uporabnika, ki je to zahteval. Stroške vseh dejanj v zvezi s tem krije Rotary Club Maribor Grad.

V Rotary Club Maribor Grad spoštujemo vašo zasebnost. Osebni podatki, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, bodo obdelani, hranjeni in varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP, Ur. I. RS 59/1999, 57/2001 in 59/2001).

Prosimo, pošljite nam elektronsko pošto na naslov: info@rotarymariborgrad.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti vaše osebne podatke v naši podatkovni bazi.
Z izpolnitvijo prijavnice izjavljate, da ste seznanjeni z namenom uporabe svojih podatkov, vsebovanih v spletnem prijavnem obrazcu.
Vaše  podatke iz spletnega prijavnega obrazca bo Rotary Club Maribor Grad uporabljal za namene lastnih dejavnosti in jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator Srebrni donator
Zlati donator Zlati donator Zlati donator Zlati donator Zlati donator Zlati donator
Bronasti donator Bronasti donator Bronasti donator Bronasti donator Bronasti donator Bronasti donator